Pravno obvestilo in splošni pogoji poslovanja


SASTELA, hotelirstvo in turizem, d.o.o., Joška Berdena ulica 1, 9240 Ljutomer, Slovenija, matična številka: 6498728000, davčna številka: SI98754491; Hotel Stela, Glavni trg 15, 9240 Ljutomer, Slovenija.

SASTELA, hotelirstvo in turizem, d.o.o., Joška Berdena ulica 1, 9240 Ljutomer, Slovenija, matična številka: 6498728000, davčna številka: SI98754491, v nadaljevanju SASTELA d.o.o., je lastnik tega spletnega mesta in, če ni navedeno drugače, vseh njegovih vsebin.


Z dostopom do tega spletnega mesta in njegovo uporabo potrjujete svoje soglasje s pogoji, navedenimi v nadaljevanju. Upoštevajte, da lahko SASTELA d.o.o. kadarkoli po lastni presoji te pogoje spremeni. SASTELA d.o.o. vam zato priporoča redno preverjanje pogojev.

Če se izkaže, da je kateri od pogojev nezakonit, neveljaven ali ničen, to na noben način ne vpliva na veljavnost ali izvršljivost drugih pogojev.

Uporaba

Vsebina tega spletnega mesta se lahko uporablja izključno za osebno informiranje. To pomeni, da si lahko vsa gradiva, ki jih na tem mestu objavlja SASTELA d.o.o., ogledujete, jih kopirate, tiskate ali razdeljujete, pod pogojem, da pri tem ne gre za komercialno rabo vsebin in da v zvezi s temi gradivi navajate SASTELA d.o.o. kot lastnika in da ohranite vse navedbe avtorstva ter druge navedbe intelektualne lastnine v gradivih.

Vsebin tega spletnega mesta ni dovoljeno spreminjati, posredovati, reproducirati, objavljati, posredovati pod licenco, prenašati ali prodajati brez vnaprejšnjega pisnega soglasja SASTELA d.o.o.

Avtorske pravice in blagovne znamke

Vse blagovne znamke, storitvene znamke, imena znamk, logotipi, postavitev strani, diagrami, tabele, besedila, slike, programska oprema, HTML datoteke, PHP datoteke, XML datoteke, avdio datoteke, video datoteke in vse druge datoteke na tem spletnem so, če ni navedeno drugače, last SASTELA d.o.o. ali njenih podružnic in so zaščitene po zakonodaji o varstvu avtorskih pravic.

Uporaba imen blagovnih znamk, logotipov, besedili, slik in programske opreme je prepovedana, razen v obsegu, ki ga dovoljuje omenjena zakonodaja.

Nepooblaščeno uporabo ali posredovanje gradiv s tega spletnega mesta lahko civilno ali kazensko preganjamo po veljavni zakonodaji. SASTELA d.o.o. bo uveljavljala svoje pravice iz naslova intelektualne lastnine v polni meri.

Blagovna znamka "Hotel Stela" in logotip "Hotel Stela" sta last SASTELA d.o.o.

Politika informacij

Informacije na tem strežniku so podane "take, kot so", brez kakršnega koli jamstva, izrecnega ali posrednega, vključno med drugim s posrednimi jamstvi glede primernosti za prodajo, primernosti za določeno uporabo ali glede nekršitve.

SASTELA d.o.o. ne jamči za točnost, ažurnost, kakovost in popolnost informacij in materialov na tem spletnem mestu.

To velja za vsako izgubo, dodatne stroške ali kakršno koli poškodbo, ki je nastala zaradi uporabe informacij in materiala, ki jih družba SASTELA d.o.o. objavi na svojih spletnih straneh. Vse ponudbe so nezavezujoče in brez obveznosti.

SASTELA d.o.o. se ne zavezuje, da bo posodabljala informacije ali gradiva na tem spletnem mestu. Kadarkoli in brez opozorila lahko spreminja informacije in spremembe vključuje v nove izdaje tega spletnega mesta.

SASTELA d.o.o. pod nobenimi pogoji ne sprejema odškodninske odgovornosti za škodo, neposredno ali posredno, kazenske, posebne, posredne ali druge odgovornosti za škodo, ki bi bila lahko kakorkoli povezana z uporabo ali onemogočeno uporabo tega spletnega ali njegovih vsebin, v skladu s pogodbo ali v nasprotju s pogodbo, v okviru objektivne ali kakršne koli druge odgovornosti, tudi če je na možnost take škode opozorjena.

Za povezave na spletnem mestu na druga spletna mesta, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih mestih.

Obisk spletne strani

Ob vsakem obisku spletne strani se na spletnem strežniku avtomatsko shranjujejo datoteke.

Druga spletna mesta

To spletno mesto lahko vsebuje povezave na spletna mesta tretjih oseb. Take povezave služijo samo priročnejši uporabi možnosti spleta in SASTELA d.o.o. ne sprejema nikakršne odgovornosti za vsebino, točnost informacij ali varovanje zasebnosti na spletnih mestih tretjih oseb.

Politika varovanja zasebnosti

SASTELA d.o.o. ravna v skladu z nacionalno zakonodajo o varstvu zasebnosti, ki ureja uporabo in zbiranje podatkov. Vaše ime, elektronski naslov in poštni naslov lahko posredujemo tretjim osebam, če je to potrebno za odziv na vaše poizvedovanje. Drugače pa podatke uporabljamo izključno za poprodajne storitve in razvoj izdelkov.

SASTELA d.o.o., Joška Berdena ulica 1, 9240 Ljutomer, Slovenija, lahko moje osebne podatke zbira, uporablja in obdeluje predvsem za naslednje tržno komunikacijske namene: segmentacije, modeliranje, profiliranje potrošnikov, posredovanje ponudb, oglasnega materiala ter komunikacijo preko pošte, e-pošte, telefona, SMSa, faksa ali drugače skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Moje osebne podatke lahko družba hrani in uporablja do pisnega preklica te izjave.

Piškotki (angl. cookies)

SASTELA d.o.o. lahko s pomočjo piškotkov zbira informacije o vaši uporabi spletne strani.

Med vašim ogledom tega spletnega mesta ali katerega drugega povezanega spletnega mesta lahko na vaš računalnik shranimo nekaj podatkov v obliki piškotka, ki nam omogoča prilagajanje naših spletnih storitev vašim interesom in željam. Piškotek ja datoteka, ki jo obiskano spletno mesto shrani na vaš računalnik. Piškotke uporabljajo spletna mesta za podporo dostopu obiskovalcev do različnih funkcij. S podatki v piškotku spremljamo navade obiskovalca pri ogledovanju spletnih mest. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebni mapi. Podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo.


Z nastavitvami svojega računalnika lahko nalaganje piškotkov onemogočite. V takem primeru pa vam ne moremo zagotoviti pravilnega delovanja vseh funkcij spletnega mesta na vašem računalniku. Postopki onemogočanja piškotkov se med spletnimi brskalniki razlikujejo. Navodila najdete pod zavihkom "Pomoč" ali podobnim v svojem brskalniku.

Nastanitev

V primeru predčasnega odhoda, gostom zaračunamo 50% dnevne cene preostalih rezerviranih dni.

Hotel ne prevzema nobene odgovornosti za stvari, ki jih je stranka prinesla s seboj. Prav tako hotel ne prevzema nobene odgovornosti za vozilo, parkirano na hotelskem parkirišču in tudi ne za stvari, shranjene v ali na vozilu.

Pridržujemo si pravico in vi nas pooblaščate, da bremenimo vašo kreditno ali plačilno kartico za morebitno škodo, ki je nastala v vaši sobi ali hotelu med vašim bivanjem, ali za vse predmete, ki manjkajo ob vašem odhodu. 

Ob različnih časih skozi vse leto so lahko v nekaterih naših hotelih organizirane poroke, dogodki in zabave, ki bi lahko motile vaš odmor. Prosimo, da se o tem pozanimate, preden rezervirate bivanje v hotelu. 

Ob odhodu iz hotela gost plača strošek telefona, ki ga je uporabljal v nastanjeni sobi.

Ob odhodu iz hotela gost vrne vse stvari (ključe, daljince, …), ki jih je dobil pri prihodu v hotel ali v hotelski sobi.

Oseba, ki rezervira sobe, se zavezuje, da vpiše svoje, točne in pravilne podatke.

Prihodi v sobe so po 14. uri.

Odhodi iz sob so do 11. ure.

E-novice (obvestila)

Če ste prijavljeni v sistem prejemanja e-novic (obvestil), vas lahko SASTELA d.o.o. preko elektronske pošte ali ostalih sredstev (pošte, telefona, SMS sporočil, faksa, ter drugih medijev) obvešča o novostih ponudbe, storitev ter izdelkov ali nagradnih iger, prireditvah, vam pošilja reklamni material in drugo vsebino.

Od e-novic (obvestil) se lahko odjavite s pisno zahtevo za odjavo.

Omejitev odgovornosti pri e-poštnih sporočilih

Za vsa e-poštna sporočila domene stela.si, velja izjava o omejitvi odgovornosti:
To elektronsko sporočilo in vse njegove morebitne priloge lahko vsebujejo zaupne in/ali privilegirane informacije in so last SASTELA d.o.o. ter namenjene izključno naslovniku. V kolikor ste sporočilo prejeli pomotoma, Vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Kakršnokoli nepooblaščeno razkritje, distribucija ali kopiranje vsebina sporočila je izrecno prepovedano. Mnenja vsebovana v tem elektronskem sporočilu ne odražajo nujno tudi stališča SASTELA d.o.o.

Drugo

Za posamezne produkte ali pakete lahko veljajo posebni pogoji.